Mesaj Panosu mame romsPortal
 Pano Kılavuzu  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Takvim 
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
bozyel67

Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Teşekkür Etti: 22 kere.
Teşekkür Aldı: 101 kere.
Rep Puanı : 28
Rep Derecesi :bozyel67 sempatik bozyel67 sempatik bozyel67 sempatik 
turkey.gif
MesajTarih: 4/2/2010, 19:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

O kesikler normal, full olursa orjinali bozulmuş olur ve görüntü kalitesini etkiler.

Hayırlı Ramazanlar

MAME Oyunları İçin Hazırlanan Otomatik Kurulumlar

MAME ile online oynayın

clrmamepro ile ROMlarınızı güncelleyin

Image

Koç Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışıbozyel67 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
SemboL

Teşekkür Etti: 1 kere.
Teşekkür Aldı: 0 kere.
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :SemboL yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
turkey.gif
MesajTarih: 16/2/2010, 01:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

s.a arkadaşlar mame emulatör için tuş ayarı yapmaya çalışıyorum ama olmuyor klavyeyle oynamaya çalışıyoruz biladerle ama tuş ayarı yapamıyorum ben solda oynayacam o sağda ne yaptıysam yön tuşlarını wsad hücum vuruşlarınıda uıojkl yapamadım.tam tersine wsad hücum tuşu yukarı aşağı sol sağ yöntuşu.bir türlü olmuyor yardımlarınızı bekliyorum.sevgi ve saygılarımla!

ÇevrimdışıSemboL kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMICQ
bozyel67

Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

turkey.gif
MesajTarih: 16/2/2010, 08:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

Atamak istediğiniz tuşlardan sadece 'O' da sıkıntı var. Önce herhangi bir oyun açın. Daha sonra Tab - Input (general) - User Interface komutlarını uygulayın.

On Screen Display ın üzerinde iken enter a bir kere basıp i ye basın. Bu şekilde özellik artık i tuşu ile aktif hale gelecektir.

Daha sonra esc ile bir önceki menüye dönüp Player 1 Controls a girin. Değiştirmek istediğiniz özelliğin üzerine gelip enter a basın ve daha sonrada tuşu veya yönü atamak istediğiniz tuşa basın.

İkinci oyuncu içinde bir önceki menüde Player 2 Controls a girmelisiniz.

Tuş atarken başka bi fonksiyonu olup olmadığına dikkat etmeniz gerekmektedir.

Image Image Image

Hayırlı Ramazanlar

MAME ile online oynayın

Image

Koç Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışıbozyel67 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
__EVANESCENCE__
Onbaşı
Onbaşı

Teşekkür Etti: 11 kere.
Teşekkür Aldı: 2 kere.

Rep Puanı : 14
Rep Derecesi :__EVANESCENCE__ yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
turkey.gif
MesajTarih: 7/3/2010, 21:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

eyw usta

Balık Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışı__EVANESCENCE__ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Seifer Almasy

Teşekkür Etti: 0 kere.

Rep Puanı : 8
Rep Derecesi :Seifer Almasy şu an tarif edilemez bir durumda 
blank.gif
MesajTarih: 20/3/2010, 23:12  Mesaj konusu:  Gereksiz Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

arkadaşım bu hizmeti bedava sunduğun için ne kadar teşekkür etsek azdır.ben yıllardır birkaç oyunu arıyordum sonunda onları bulabildim biri dışında.crime fighters çok sevdiğim bir oyundu 20 sene önce fakat birçok yerden indirmeme rağmen bu oyunu açmıyor.hata olarak ise dosyaların mevcut olmadığını söylüyor.diğer birkaç oyun denedim gayet güzel çalışıyordu.yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

ÇevrimdışıSeifer Almasy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
bozyel67

Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

turkey.gif
MesajTarih: 21/3/2010, 00:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

http://www.4shared.com/file/245571495/d0916417/crimfght.html

Rom bu oyuna ait Crime Fighters (US 4 players)

Alttaki iki kopyası çalışmıyor.
CLONES:
Crime Fighters (World 2 Players)
Crime Fighters (Japan 2 Players)

Ayrıca forumdaki emulatör ile çalışmıyorsa güncel sürüm MAME lerde deneyin.

EDIT: dosya tarafımdan silinmiştir.

Hayırlı Ramazanlar

MAME ile online oynayın

Image

En son bozyel67 tarafından 21/3/2010, 16:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Seifer Almasy

blank.gif
MesajTarih: 21/3/2010, 01:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

cevap için teşekkürler.crime fighters ı çalıştırabiliyorsan hangi mame sürümünde olduğunu söyleyebilirmisin? mame nin kendi sitesine girdim fakat hangisini çekeceğini anlayamadım.en son sürümünü çektim fakat çalıştıracak menüyü ve romları nereye atacağımı bulamadım.bu siteden çektiğim zaman hepsi masa üstüne gelmişti ve Türkçe olduğu için gayet kullanışlıydı.

ÇevrimdışıSeifer Almasy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
bozyel67

Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

turkey.gif
MesajTarih: 21/3/2010, 01:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

İndir MAME Plus 133u4 10 mb
şifre: emulasyonturkiye.com

rar dan çıkartın rom u roms klasörüne atın daha sonra MAME yi açıp F5 e basın. Tarama bittiğinde aveilable sekmesinde oyun gözükecektir.

Hayırlı Ramazanlar

MAME ile online oynayın

Image

Seifer Almasy

blank.gif
MesajTarih: 21/3/2010, 15:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

rom u roms klasörüne atıyorsun derken hangi rom dan bahsediyorsun? rardan ç%u131kar%u131nca mame klasörünün içinde roms klasörü mevcut.içine herhangi bir zipli oyun atınca görmüyor.ayrıcaca eski mameyi silmem gerekir mi?

bozyel67

Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

turkey.gif
MesajTarih: 21/3/2010, 15:46  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

Hocam bir önceki mesajda aradığın oyounun romunu verdim. Onu indirip roms a at, sonra da MAME yi çalıştırp F5 e basacaksın.

Hayırlı Ramazanlar

MAME ile online oynayın

Image

Seifer Almasy

blank.gif
MesajTarih: 21/3/2010, 16:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

msg ı attıktan sonra anladım zaten geç olmuştu.dediğin işlemi yaptım.f5 e de basmama rağmen oyunun üstünde soru işareti tarzı birşey var.yine rom u görmüyor sanırım.başka oyun denedim onlar çalıştı bir sorun yok.anlamadım ki bu crime fighters ın rom u mu bozuk? yardımın için teşekkürler kardeşim.birçok yerden indirdim dediklerinin aynısını yaptım fakat bu oyun dışında hepsi çalışıyor...ki en oynamak istediğim oyundu crime fighters 1Sad

bozyel67

Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

turkey.gif
MesajTarih: 21/3/2010, 16:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

Image

Saat 15:36 itibariyle bu görüntüyü aldım. Romu indirdiğni söylüyorsun, fakat kendi yüklediğim dosyayı kontrol edebildiğimin farkında değilsin sanırım.

Diyeceksin ki sane ne faydası var? Ben sadece yardımcı olmaya çalıştım.

Ayrıca bu mesajdan sonra yüklediğim crimfght adlı rom dosyasını siliyorum.

Hayırlı Ramazanlar

MAME ile online oynayın

Image

Seifer Almasy

blank.gif
MesajTarih: 21/3/2010, 16:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

saolasın arkadaşım 2 kez indirdim o dosyayı başka sitelerdende defalarca indirdim mame nin son sürümünde de denedim fakat açamadım.neyse sağlık olsun yapacak birşey yok.

Quixes

Teşekkür Etti: 2 kere.
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :Quixes yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
turkey.gif
MesajTarih: 25/5/2010, 00:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

coo...ok tesekkurler ellerine saglık

seifer oyunu gorebilmek icin oyunu zipli bırakıp mame dosyanın roms klasorune attın ve goremiosan dosya orda kalsın mamei ac filea tıkla (sol en ust) ordan audit all games de olması lazım

Koç Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıQuixes kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
timucinemrah

Rep Puanı : 9
Rep Derecesi :timucinemrah şu an tarif edilemez bir durumda 
turkey.gif
MesajTarih: 11/6/2010, 02:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

Arkadaşlar emülatör hakkında pek bilgim yok şimdi siteden namenin son versiyonunu indirdim. İndidrdiğimiz yerde dosyaları zip halinde rom klasörene at yazıyor ama burada rom klasörü yok kendim oluşturuyorum kabul etmiyor. Daha sona otomatik kurulumu (İlerlelemeli) versiyonu indirdim içindeki bütün oyunlar çalışıyor daha sonra siteden indidiğim zip dosylarını buradaki rom klasörüne attım oyunları yine göremedim lütfen yardım ederseniz sevinirim. İndidiğim oyunları nasıl göreceğim. Örneğin Golden Axe en sevdiğim oyundu zamanında oynayamıyorum.

Başak Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışıtimucinemrah kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +3 Saat
phpBB2 Plus Türkçe Çeviri: canver.net

Sayfa Üretimi = 0.51145 seconds, Sorgular = 114