| Yazar |
Mesaj |
bozyel67

Forum Yöneticisi

Kayıt: 24.01.2008 Mesajlar: 640 Teşekkür Etti: 22 kere. Teşekkür Aldı: 101 kere. Şehir: İstanbul Rep Puanı : 28 Rep Derecesi :

|
|
 |
     |
 |
|
SemboL
Kayıt: 16.02.2010 Mesajlar: 2 Teşekkür Etti: 1 kere. Teşekkür Aldı: 0 kere. Şehir: türk bayrağı Rep Puanı : 10 Rep Derecesi :

|
|
| s.a arkadaşlar mame emulatör için tuş ayarı yapmaya çalışıyorum ama olmuyor klavyeyle oynamaya çalışıyoruz biladerle ama tuş ayarı yapamıyorum ben solda oynayacam o sağda ne yaptıysam yön tuşlarını wsad hücum vuruşlarınıda uıojkl yapamadım.tam tersine wsad hücum tuşu yukarı aşağı sol sağ yöntuşu.bir türlü olmuyor yardımlarınızı bekliyorum.sevgi ve saygılarımla!
|
|
|
|
|
|
| |
      |
 |
bozyel67

Forum Yöneticisi

Kayıt: 24.01.2008 Mesajlar: 640 Teşekkür Etti: 22 kere. Teşekkür Aldı: 101 kere. Şehir: İstanbul Rep Puanı : 28 Rep Derecesi :

|
|
Atamak istediğiniz tuşlardan sadece 'O' da sıkıntı var. Önce herhangi bir oyun açın. Daha sonra Tab - Input (general) - User Interface komutlarını uygulayın.
On Screen Display ın üzerinde iken enter a bir kere basıp i ye basın. Bu şekilde özellik artık i tuşu ile aktif hale gelecektir.
Daha sonra esc ile bir önceki menüye dönüp Player 1 Controls a girin. Değiştirmek istediğiniz özelliğin üzerine gelip enter a basın ve daha sonrada tuşu veya yönü atamak istediğiniz tuşa basın.
İkinci oyuncu içinde bir önceki menüde Player 2 Controls a girmelisiniz.
Tuş atarken başka bi fonksiyonu olup olmadığına dikkat etmeniz gerekmektedir.
|
|
|
|
clrmamepro ile ROMlarınızı güncelleyin
|
|
 |
     |
 |
|
__EVANESCENCE__
Onbaşı

Kayıt: 07.03.2010 Mesajlar: 55 Teşekkür Etti: 11 kere. Teşekkür Aldı: 2 kere.
Rep Puanı : 14 Rep Derecesi :

|
|
 |
    |
 |
Seifer Almasy
Kayıt: 20.03.2010 Mesajlar: 7 Teşekkür Etti: 0 kere. Teşekkür Aldı: 0 kere.
Rep Puanı : 8 Rep Derecesi :

|
|
| arkadaşım bu hizmeti bedava sunduğun için ne kadar teşekkür etsek azdır.ben yıllardır birkaç oyunu arıyordum sonunda onları bulabildim biri dışında.crime fighters çok sevdiğim bir oyundu 20 sene önce fakat birçok yerden indirmeme rağmen bu oyunu açmıyor.hata olarak ise dosyaların mevcut olmadığını söylüyor.diğer birkaç oyun denedim gayet güzel çalışıyordu.yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
bozyel67

Forum Yöneticisi

|
|
 |
     |
 |
|
Seifer Almasy

|
|
| cevap için teşekkürler.crime fighters ı çalıştırabiliyorsan hangi mame sürümünde olduğunu söyleyebilirmisin? mame nin kendi sitesine girdim fakat hangisini çekeceğini anlayamadım.en son sürümünü çektim fakat çalıştıracak menüyü ve romları nereye atacağımı bulamadım.bu siteden çektiğim zaman hepsi masa üstüne gelmişti ve Türkçe olduğu için gayet kullanışlıydı.
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
bozyel67

Forum Yöneticisi

|
|
 |
     |
 |
Seifer Almasy

|
|
| rom u roms klasörüne atıyorsun derken hangi rom dan bahsediyorsun? rardan ç%u131kar%u131nca mame klasörünün içinde roms klasörü mevcut.içine herhangi bir zipli oyun atınca görmüyor.ayrıcaca eski mameyi silmem gerekir mi?
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
|
bozyel67

Forum Yöneticisi

|
|
 |
     |
 |
Seifer Almasy

|
|
msg ı attıktan sonra anladım zaten geç olmuştu.dediğin işlemi yaptım.f5 e de basmama rağmen oyunun üstünde soru işareti tarzı birşey var.yine rom u görmüyor sanırım.başka oyun denedim onlar çalıştı bir sorun yok.anlamadım ki bu crime fighters ın rom u mu bozuk? yardımın için teşekkürler kardeşim.birçok yerden indirdim dediklerinin aynısını yaptım fakat bu oyun dışında hepsi çalışıyor...ki en oynamak istediğim oyundu crime fighters 1
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
bozyel67

Forum Yöneticisi

|
|
 |
     |
 |
|
Seifer Almasy

|
|
| saolasın arkadaşım 2 kez indirdim o dosyayı başka sitelerdende defalarca indirdim mame nin son sürümünde de denedim fakat açamadım.neyse sağlık olsun yapacak birşey yok.
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
Quixes

Kayıt: 25.05.2010 Mesajlar: 2 Teşekkür Etti: 2 kere. Teşekkür Aldı: 0 kere. Şehir: Istanbul Rep Puanı : 10 Rep Derecesi :

|
|
coo...ok tesekkurler ellerine saglık
seifer oyunu gorebilmek icin oyunu zipli bırakıp mame dosyanın roms klasorune attın ve goremiosan dosya orda kalsın mamei ac filea tıkla (sol en ust) ordan audit all games de olması lazım
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
timucinemrah
Kayıt: 01.06.2010 Mesajlar: 4 Teşekkür Etti: 0 kere. Teşekkür Aldı: 0 kere. Şehir: çankırı Rep Puanı : 9 Rep Derecesi :

|
|
| Arkadaşlar emülatör hakkında pek bilgim yok şimdi siteden namenin son versiyonunu indirdim. İndidrdiğimiz yerde dosyaları zip halinde rom klasörene at yazıyor ama burada rom klasörü yok kendim oluşturuyorum kabul etmiyor. Daha sona otomatik kurulumu (İlerlelemeli) versiyonu indirdim içindeki bütün oyunlar çalışıyor daha sonra siteden indidiğim zip dosylarını buradaki rom klasörüne attım oyunları yine göremedim lütfen yardım ederseniz sevinirim. İndidiğim oyunları nasıl göreceğim. Örneğin Golden Axe en sevdiğim oyundu zamanında oynayamıyorum.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|
|