Mesaj Panosu mame romsPortal
 Pano Kılavuzu  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Takvim 
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
dadaş
Er
Er

Teşekkür Etti: 0 kere.
Teşekkür Aldı: 1 kere.

Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :dadaş yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
turkey.gif
MesajTarih: 11/2/2009, 14:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

nizam28 demiş ki:
oyunda bu görüntü oluşmakta ltf yardım.

Image

nizam kardeş shovframe rate açık.ayarlardan of yapabilirsin.

Yay Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıdadaş kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
nizam28
Er
Er

Teşekkür Aldı: 0 kere.

Rep Derecesi :nizam28 yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
blank.gif
MesajTarih: 13/2/2009, 16:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

dadaş demiş ki:
nizam28 demiş ki:
oyunda bu görüntü oluşmakta ltf yardım.

Image

nizam kardeş shovframe rate açık.ayarlardan of yapabilirsin.

dadaş shovframe nerde ben bulamadım???

Çevrimdışınizam28 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
nizam28
Er
Er

blank.gif
MesajTarih: 13/2/2009, 16:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

emuman demiş ki:
nizam28 kardeş problem olduğu doğru aynı emülatörü ve oyun dosyasını(rom) başka pcde dene bakalım yine problem olacakmı.

Çözüm için directx sürücüsünü güncelle kurulu ise yeniden üzerine kur.
directx sınamasını başlat menüsü çalıştır dan dxdiag yazıp enter tuşuna bas bak bakalım sorun var mı ?

Ekran kartı sürücünün en son ve güncel olmasını sağla elinde cdsi varsa bu sürücüyü burdan yükleme sitesine gidip oradan ekran kartına uyan en güncel sürücüyü indir bunları yaptıktan sonra bilgisayarını yeniden başlat. Ve mamede aynı oyunu dene bakalım sonuç ne olacak.

emuman başka pc dede denedim ama sorun yine aynı görüntü problemi var. dadas arkdaşımız bir ayar değiştirmemizi istiyor ama ben o ayarın nerde olduğunu bulamadım.

Çevrimdışınizam28 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
emuman
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Teşekkür Etti: 32 kere.
Teşekkür Aldı: 90 kere.
Rep Puanı : 105
Rep Derecesi :emuman çok değerli kullanıcılarımızdan biri emuman çok değerli kullanıcılarımızdan biri emuman çok değerli kullanıcılarımızdan biri emuman çok değerli kullanıcılarımızdan biri 
turkey.gif
MesajTarih: 13/2/2009, 18:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

showframe rate saniyede kaç çerçeve görüntü gösterdiği ile alakalı.
senin sorunla alakası yok. Oyunları deniyorum sende sorun olan oyunlarda bende hiç sorun yok dikkat edersen aynı sorun başka kimsede de yok.

şimdi sana dediklerimi yap sıfırdan inşallah bu sefer oyunu oynayacaksın.

1-http://emulasyonturkiye.net/emu/mameui32_122_ve_mame_plus_122_emulator_emulasyonturkiye.com.exe

bunu indir ve kur şifresi : emulasyonturkiye.com

2- Double Dragon oyununu indir
http://emulasyonturkiye.net/mame-roms/roms/ddragon.zip

3- Bu oyunu masaüstünde oluşmuş olan mame-roms dizinine kopyala

4- masaüstündeki mame32 kısayol linkine tıklayıp emülatörü başlat

5- soldan available seç

6 - F5 tuşuna bas

7- Oyun listesinde Double Dragon (Japan) yazan yere tıkla ve oyuna başla

iyi oyunlar

Akrep Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıemuman kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
zakatek
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Teşekkür Etti: 1 kere.
Teşekkür Aldı: 25 kere.

Rep Puanı : 31
Rep Derecesi :zakatek sempatik zakatek sempatik zakatek sempatik 
turkey.gif
MesajTarih: 13/2/2009, 18:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

Framerate ile alakası yok. O açık olsa yukarda saniyede kaç kare geçtiği yazar oyun yine normal çalışır. Bence başka rom indir rom bozuk.

Akrep  Sıçan Çevrimdışızakatek kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
nizam28
Er
Er

blank.gif
MesajTarih: 14/2/2009, 12:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

valla bende anlamadım. eskiden bende hiç böyle problemler yaşamazdım ama bilmiyorum biyerde hatamı yapıyorum ne anlamadım. bu arada avatar nasıl yüklerim

Chris Benoit
Er
Er

Rep Derecesi :Chris Benoit yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
turkey.gif
MesajTarih: 14/2/2009, 12:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

Emuman bütün oyunlar yüklendimi acaba eksik varmı Very 
<br />

<br />
Happy

İkizler Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıChris Benoit kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
emuman
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Rep Derecesi :emuman çok değerli kullanıcılarımızdan biri emuman çok değerli kullanıcılarımızdan biri emuman çok değerli kullanıcılarımızdan biri emuman çok değerli kullanıcılarımızdan biri 
turkey.gif
MesajTarih: 14/2/2009, 17:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

hepsini yükledim eksik oyun yok

Akrep Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıemuman kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
dadaş
Er
Er

Rep Derecesi :dadaş yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
turkey.gif
MesajTarih: 18/2/2009, 16:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

ellerin dert görmesin usta gerçekten büyük emek harcamışsın.hakkını helal et.saygılar

Yay Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıdadaş kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
toolga34
Atıldı

Rep Derecesi :toolga34 yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
turkey.gif
MesajTarih: 18/2/2009, 21:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

slm arkadaşlar oyun konsolu aldım
kurulumu nasıl yapıcam mame32 emulatörümde var ve oyunlarımda hazır yüklü kurulumu yapmayı bilmiyorum şimdiden teşekkürler

Koç Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışıtoolga34 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
nizam28
Er
Er

blank.gif
MesajTarih: 26/2/2009, 12:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

emuman sende olmasan ne yapardık biz ellerin dert görmesin. bazı oyunların yavaş çalışmasının sebebi nedir? örn tekken 3

emuman
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

turkey.gif
MesajTarih: 26/2/2009, 19:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

sağol teşekkür ederim faydalı olabildiysek ne mutlu bize
tekken 3 mamede yavaş çalışır aynı oyunu (rom dosyası mame ve zinc aynıdır )zinc emusu var emülatörü buradan indirebilirsin
http://www.emulasyonturkiye.com/sadece-emulator-otomatik-kurulumlar-direkt-downloadnorapid-vt2966.html

zinc emusunu kurup roms klasörüne tekken 3 ü atıp denersen mameden hızlı çalışır.

nizam28
Er
Er

blank.gif
MesajTarih: 9/3/2009, 16:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

valla emuman denedim ama yine aynı.

NotreX.
Er
Er

Rep Derecesi :NotreX. yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
turkey.gif
MesajTarih: 6/5/2009, 17:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

allah razı olsun senden usta harbiden ne ararsan var çok sağol..

Oğlak Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıNotreX. kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
ANTtuArRi
Misafir

Rep Derecesi :
MesajTarih: 17/5/2009, 16:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

epsxe ile tekken3 den gerisi yalan Very 
<br />

<br />
Happy

Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +3 Saat
phpBB2 Plus Türkçe Çeviri: canver.net

Sayfa Üretimi = 0.85383 seconds, Sorgular = 115