Mesaj Panosu mame romsPortal
 Pano Kılavuzu  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Takvim 
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
emuman
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Teşekkür Etti: 32 kere.
Teşekkür Aldı: 90 kere.
Rep Puanı : 105
Rep Derecesi :emuman çok değerli kullanıcılarımızdan biri emuman çok değerli kullanıcılarımızdan biri emuman çok değerli kullanıcılarımızdan biri emuman çok değerli kullanıcılarımızdan biri 
turkey.gif
MesajTarih: 7/1/2009, 19:13  Mesaj konusu:  Mame Oyunları Download Sayfası Yeniden Açılmıştır Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

Mame Oyunları download sayfamız yeniden açılmıştır.
Oyunları direkt emulasyonturkiye.net sunucumuzdan indireceksiniz. Oyunların yüklenmesi sürekli devam etmektedir tamamının yüklenmesi 20-40 gün arası sürecektir. Oyunları boyutuna göre küçükten büyüğe doğru yüklüyoruz. Şu an için boyutu 2MB a kadar olan tüm oyunları yükledik.

Adres : http://mame-roms.emulasyonturkiye.net/

İyi oyunlar.

02/02/2009 itibariyle bütün oyunlar yüklenmiştir.

Akrep Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıemuman kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
Bu mesaja Teşekkür eden kullanıcılar: Downforce, BySaGo, , Utkan, Quixes
dadaş
Er
Er

Teşekkür Etti: 0 kere.
Teşekkür Aldı: 1 kere.

Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :dadaş yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
turkey.gif
MesajTarih: 11/1/2009, 17:28  Mesaj konusu: Süper ! Re: Mame Oyunları Download Sayfası Yeniden Açılmıştır. Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

emuman demiş ki:
Mame Oyunları download sayfamız yeniden açılmıştır.
Oyunları direkt emulasyonturkiye.net sunucumuzdan indireceksiniz. Oyunların yüklenmesi sürekli devam etmektedir tamamının yüklenmesi 20-40 gün arası sürecektir. Oyunları boyutuna göre küçükten büyüğe doğru yüklüyoruz. Şu an için boyutu 2MB a kadar olan tüm oyunları yükledik.

Adres : http://mame-roms.emulasyonturkiye.net/

İyi oyunlar
ellerin dert görmesin.usta.bayaa emek harcamışsın resimleride koymuşsun.ama bazı oyunların yanında indirme linki yok.merakettim.olsun indirdiklerimiz bize yeter.kutlarım.saygılar

Yay Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıdadaş kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bu mesaja Teşekkür eden kullanıcılar: emuman
starline
Başçavuş
Başçavuş

Teşekkür Etti: 7 kere.
Teşekkür Aldı: 3 kere.

Rep Derecesi :starline yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
turkey.gif
MesajTarih: 11/1/2009, 19:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

Emuman ellerine sağlık. :wink:

Yengeç Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıstarline kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
emuman
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Rep Derecesi :emuman çok değerli kullanıcılarımızdan biri emuman çok değerli kullanıcılarımızdan biri emuman çok değerli kullanıcılarımızdan biri emuman çok değerli kullanıcılarımızdan biri 
turkey.gif
MesajTarih: 11/1/2009, 23:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

sağolun arkadaşlar

inşallah çok daha iyilerini yapacağız
bazı oyunlarda indirme linki yok çünkü oyunu henüz yükleyemedim ondan
ama sürekli yüklüyorum şu an 10 MB lıklara kadar geldim 10-20 gün içinde hepsi sağlam ve çalışır halde olacak

Akrep Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıemuman kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
nizam28
Er
Er

Teşekkür Aldı: 0 kere.

Rep Derecesi :nizam28 yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
blank.gif
MesajTarih: 12/1/2009, 15:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

emuman supersin ellerin dert görmesin.

Çevrimdışınizam28 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
nizam28
Er
Er

blank.gif
MesajTarih: 12/1/2009, 15:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

emuman birde metal slugda görüntü problemi hak saniye falan düzgün çalışıyor ama oyunun görüntüsü yok. neden?

Çevrimdışınizam28 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
emuman
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

turkey.gif
MesajTarih: 12/1/2009, 17:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

daha mame için metal slug romu yüklemedim yükledikten sonra indirirseniz sorun olmaz elinizdeki romla emu versiyonu uymamış olabilir.

Bu mesaja Teşekkür eden kullanıcılar: Downforce
Downforce
Er
Er

Teşekkür Etti: 4 kere.

Rep Puanı : 14
Rep Derecesi :Downforce yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
turkey.gif
MesajTarih: 12/1/2009, 19:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

Dostum var ya sen süpersin ...
Müthiş degil müthişötesi bir paylaşım eline emegine saglık cok tesekkür ederim harikasın valla bilirim bu kadar oyun resmi ve linki siteye upload etmenin ne kadar zor olduğunu.....
Helal olsun sana @emuman tekrar tesekkürler hakkını helal et Smile

Cinsiyet:Bay  ÇevrimdışıDownforce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
emuman
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

turkey.gif
MesajTarih: 12/1/2009, 20:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

estağfurullah sağolun
hakkımız helal olsun bir eksiklik filan sorun olursa sizde hakkınızı helal edin.

Oyun yüklemek benim için zor değil fakat bağlantı upload hızım kötü(14/15 KB) yoksa iyi bir bağlantı olsa bir günde yüklerim.

Downforce
Er
Er

Teşekkür Etti: 4 kere.

Rep Puanı : 14
Rep Derecesi :Downforce yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
turkey.gif
MesajTarih: 12/1/2009, 21:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

Bizim ne hakkımız varki dostum yaptıgınız bunca güzel paylasımlar için tek yapabildigimiz sadece tesekkür etmek :wink:
Hic bir eksiklik yok dedigim gibi mükemmelötesi bir paylasım yaptınız tekrar ellerine saglık ...
sitenizi tamamen tesadüfen buldum ve hemen üye oldum uzun zamandır mameyi biliyorum yabancı sitelerden bircok romu indirdim ama hicbiri sizin yaptıgınız sekilde önizlemeli resimleri sıralamıyordu bu sekilde linkleri tek tek tıklamadan görüp istediğimiz aradıgımız oyunun romunu indirebiliriz..
atari salonlarında cocukken oynadıgım bu oyunları şimdi tekrar oynayabilmek cok hos bisey her mame oynayısta nostalji yapmıs oluyorum ..
tüm emekleriniz için tekrar cok tesekkür ederim saolasın...

Cinsiyet:Bay  ÇevrimdışıDownforce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
BlueStorm
Er
Er

Teşekkür Etti: 3 kere.
Rep Derecesi :BlueStorm yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
turkey.gif
MesajTarih: 12/1/2009, 21:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

Bazı Oyunların Dowloand linki yok ama genede teşekkürler

Koç Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıBlueStorm kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
BySaGo

Teşekkür Etti: 1 kere.

Rep Derecesi :BySaGo yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
japan.gif
MesajTarih: 14/1/2009, 15:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

kardeş metal slug serilerinin linkini koyarsan çok sevirim...

ÇevrimdışıBySaGo kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
emuman
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

turkey.gif
MesajTarih: 14/1/2009, 16:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

matal slug 1 i yükledim dosya boyuna göre küçükten büyüğe doğru yüklüyoruz. Şu anda 15 MB lık dosyalara kadar geldik en kısa zamanda bütün metal sluglar orada olacak.

nightdark35
Er
Er

Rep Derecesi :nightdark35 yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
blank.gif
MesajTarih: 14/1/2009, 17:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

emuman kardesim öncelikle sana tesekkür ediyorum bisey soracam bi ara burda mame 122 vardı icinde snap oyun resimleri ve hileler olan onu bulamıyorum yaedımcı olurmusun

Çevrimdışınightdark35 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
nizam28
Er
Er

blank.gif
MesajTarih: 14/1/2009, 18:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap Gönder Sayfa SonuBaşa dön

emuman mameuı 32 o.122 versiyonu var. bu yeterli değil mi?
oyun başladğında ekranda böyle bir görüntü oluyor.

[img]Image[/img]

Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +3 Saat
phpBB2 Plus Türkçe Çeviri: canver.net

Sayfa Üretimi = 0.51173 seconds, Sorgular = 124